Wokpan

Ontdek de kunst van het wokken met onze hoogwaardige wokpannen van de beste merken, ontworpen om uw culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden we een breed scala aan wokpannen die perfect zijn voor elke keuken, van de doorgewinterde chef tot de enthousiaste thuiskok. Onze wokpannen combineren traditionele vakmanschap met moderne technologie, zodat u elke keer weer kunt genieten van een perfect bereid gerecht.

Gietijzeren Wokpannen: Ideaal voor het behouden van warmte en perfect voor langzaam garen en stoven. Gietijzeren wokpannen zijn duurzaam en bieden superieure prestaties.
Roestvrijstalen Wokpannen: Deze pannen zijn lichtgewicht, gemakkelijk te hanteren en zorgen voor een snelle en efficiënte warmteverdeling.
Koolstofstalen Wokpannen: Traditioneel en veelzijdig, perfect voor het snel roerbakken en het creëren van authentieke Aziatische gerechten.
Antiaanbak Wokpannen: Voor degenen die gemak en eenvoud willen, bieden onze antiaanbak wokpannen een probleemloze kookervaring zonder dat voedsel blijft plakken.

  • In ons assortiment zitten topkwaliteit wokpannen van de gerenommeerde merken Demeyere en Scanpan.