Demeyere Wokpannen

Op zoek naar de perfecte wokpan die duurzaamheid, kwaliteit en geavanceerde kooktechnologie combineert? Ontdek de ongeëvenaarde voordelen van Demeyere wokpannen. Met meer dan een eeuw ervaring in het vervaardigen van hoogwaardig kookgerei, is Demeyere de go-to keuze voor zowel professionele chefs als enthousiaste thuiskoks.

Grootte en Vorm: Kies een maat die past bij jouw kookbehoeften en gezinsgrootte. Demeyere biedt wokpannen in verschillende diameters.
Kookplaat Compatibiliteit: Zorg ervoor dat je wokpan geschikt is voor jouw kookplaat. 

RVS Wokpannen :

Langere Levensduur: Wokpannen zonder anti-aanbaklaag gaan vaak veel langer mee dan hun tegenhangers met anti-aanbaklaag, die na verloop van tijd kunnen verslijten of beschadigen.
Weerstand tegen Hoge Temperaturen: Deze pannen kunnen extreme hitte aan zonder dat de coating beschadigd raakt. Dit maakt ze ideaal voor intensief gebruik en hoge-temperatuurbereidingen zoals roerbakken.

Wokpannen met anti-aanbaklaag: 
Kleven: De anti-aanbaklaag voorkomt dat voedsel blijft kleven aan de pan, waardoor gerechten gelijkmatig koken en aanbranden wordt voorkomen.
Eenvoudige Reiniging: Na het koken is het schoonmaken van een wokpan met anti-aanbaklaag een fluitje van een cent. Een zachte spons en afwasmiddel is al voldoende om de pan schoon te krijgen.