Apollo 7

Ontdek de Demeyere Apollo 7, een kookgerei-collectie die speciaal is ontworpen voor chefs en kookliefhebbers die alleen genoegen nemen met het allerbeste. Deze geavanceerde pannenserie biedt uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid, waardoor uw kookervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Vakmanschap: Demeyere staat bekend om zijn hoogwaardige kookgerei, en de Apollo 7-serie is geen uitzondering. Gemaakt in België, combineert deze collectie de nieuwste technologieën met traditioneel vakmanschap voor ongeëvenaarde kookresultaten.
7-ply InductoBase bodem: de bodem bestaat uit 7 lagen met een warmtegeleidende kern van zuiver aluminium. Deze aluminiumlaag van 5mm dikte garandeert een uniforme wamteoverdracht door de gehele bodem en zorgt voor optimaal koken, zelfs op lage standen. 
Eenvoudig Onderhoud: De Silvinox oppervlaktebehandeling zorgt ervoor dat de pannen hun zilverwitte glans behouden en bestand zijn tegen vlekken, zelfs na jarenlang gebruik.

Bij Demeyere begrijpen ze dat koken meer is dan alleen een dagelijkse taak – het is een passie. Daarom hebben ze de Apollo 7-serie ontworpen om aan de hoogste eisen van professionele chefs en kookliefhebbers te voldoen. Of u nu een meesterkok bent of gewoon van koken houdt, met de Apollo 7-serie haalt u topkwaliteit en betrouwbaarheid in huis.