Scanpan

Ontdek de wereld van Scanpan, waar kwaliteit, innovatie en duurzaamheid samenkomen om uw culinaire ervaring te verbeteren.

Bij Scanpan streven ze ernaar om uw kookervaring te verrijken door uitzonderlijke producten te bieden die zijn ontworpen om lang mee te gaan. De passie voor vakmanschap en gebruiksgemak is verweven in elk aspect van het assortiment. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, Scanpan heeeft de juiste pannen voor jou.

 

Scanpan is diep geworteld in traditioneel vakmanschap en creëert functionele en tijdloze keuken gereedschappen die wereldwijd zowel door gezinnen als door professionele chef-koks worden gebruikt. Het merk Scanpan is voortdurend in ontwikkeling en speelt altijd een belangrijke rol op het gebied van innovatie en technologie.

Scanpan is een van de toonaangevende fabrikanten ter wereld voor kookgerei met een antiaanbaklaag. Al meer dan zes decennia lang fabriceert Scanpan handgemaakt Deens kookgerei van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Scanpan is een wereldmerk dat wordt erkend als keurmerk van Deense kwaliteit en design en het kookgerei van Scanpan wordt wereldwijd geëxporteerd.