Scanpan

Stap binnen in de wereld van Scanpan, waar innovatie, vakmanschap en passie samenkomen om kookervaringen naar nieuwe hoogten te tillen. Al meer dan 60 jaar staat Scanpan synoniem voor uitmuntendheid in kookpannen en koekenpannen, en blijft het een vertrouwd merk voor chefs en thuiskoks over de hele wereld.

Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, worden Scanpan-producten vervaardigd met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Elk stuk is doordrenkt met Scandinavisch design, waar strakke lijnen samenkomen met functionele perfectie, waardoor koken niet alleen een taak is, maar een kunstvorm wordt.

 

Scanpan is diep geworteld in traditioneel vakmanschap en creëert functionele en tijdloze keuken gereedschappen die wereldwijd zowel door gezinnen als door professionele chef-koks worden gebruikt. Het merk Scanpan is voortdurend in ontwikkeling en speelt altijd een belangrijke rol op het gebied van innovatie en technologie.

Scanpan is een van de toonaangevende fabrikanten ter wereld voor kookgerei met een antiaanbaklaag. Al meer dan zes decennia lang fabriceert Scanpan handgemaakt Deens kookgerei van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Scanpan is een wereldmerk dat wordt erkend als keurmerk van Deense kwaliteit en design en het kookgerei van Scanpan wordt wereldwijd geëxporteerd.