Scanpan Koekenpannen Haptiq 20+28cm

€320,00 €185,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden . Gratis verzending vanaf 25 euro.

1x Koekenpan 20cm
1x koekenpan 28cm

De pannen van Scanpan behorende tot de HAPTIQ-serie hebben een elegante, maar ook exclusieve look. Ze voegen energie en klasse toe aan elke keuken. Scanpan staat bekend om zijn ontzettend sterke anti-aanbaklaag en ook de pannen in HAPTIQ-serie bevatten deze. De pannen behorende tot de HAPTIQ-serie kunnen gebruikt worden op alle warmte bronnen, inclusief inductie. De pannen zijn zelfs ovenbestendig tot 260 graden Celsius, ook de deksel kan mee de oven in. 
 
Opbouw: De koekenpannen met een diameter van 20 en 28 cm zijn opgebouwd uit 5 lagen. Elke laag heeft eigenschappen die voordeel bieden aan de pannen. De stalen lagen zorgen ervoor dat de pannen duurzaam zijn. De aluminium kern zorgt ervoor dat de warmte optimaal verspreid. 
 
Anti-aanbaklaag: De koekenpannen bevatten een stratanium+ anti-aanbaklaag. Deze stratanium+ anti-aanbaklaag is speciaal ontwikkeld door Scanpan, ook de anti-aanbaklaag bestaat uit verschillende lagen. Deze lagen hebben zowel kleine als grote, maar ook harde deeltjes. Dit versterkt de anti-aanbaklaag. De anti-aanbaklaag maakt de reiniging van de pannen ontzettend makkelijk. 
 
Handgrepen: De handgrepen gemaakt van roestvrij staal worden niet snel warm, zeker niet op inductie. Dit komt doordat ze via klinknagels aan de pan bevestigd zijn. De handgrepen zijn comfortabel vast te houden. 
 
Grootte: De pannen heeft een diameter van 20 cm en 28 cm, hierdoor zijn de pannen universeel voor ontzettend veel gerechten te gebruiken. 
 
Aanvullende tips: De pannen van de HAPTIQ-serie van Scanpan zijn geproduceerd in Denemarken. Met respect voor mens en milieu. Om de levensduur van de anti-aanbaklaag te verlengen is het verstandig om snel opwarmen en afkoelen te voorkomen. De pannen kunnen in de vaatwasser, toch wordt dit niet aanbevolen, u kunt de pannen het best met de hand afwassen. Dit verlengt ook de levensduur van de anti-aanbaklaag. 
 
Kortom, de koekenpannen HAPTIQ van Scanpan zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige koekenpannen die makkelijk te gebruiken zijn, maar ook gemakkelijk te onderhouden en te reinigen zijn. De pannen zijn een stijlvolle en duurzame aanwinst voor elke keuken. 


  • Kwaliteit Stratanium+ anti-aanbaklaag grondig getest door professionele chefs.
  • Onovertroffen sterkte en duurzaamheid
  • Vetvrij bakken
  • Meerlaagse constructie voor optimale kookresultaten
  • Geproduceerd in Denemarken

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen