Maison Berger Geurstokjes Oriental Star

€18,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend

 

De parfumverspreider Cube met het huisparfum Oriental Star voorziet uw interieur op subtiele en op continue wijze van een aangenaam warm parfum. Ervaar een unieke sprankelende parfumbeleving met deze veelzijdige parfumverspreider. Deze elegante kubus van glas met een verzilverde ring en een boeket van zwarte sticks, die het eigentijds design onderstrepen, voorzien uw interieur op subtiele maar continue wijze van een aangenaam parfum. De sticks zijn vervaardigd met polymeertechniek en zorgen voor een optimale verspreiding van het parfum. Deze parfumverspreider is reeds gevuld met 125ml huisparfum Étoile d'Orient. Een weelderige en sprankelende ervaring waar kokosnoot en bergamot, het sensuele volle karakter van vanille en patchouli ontmoeten met in de kern een zacht en fruitig hart met rood fruit en een vleugje jasmijn.

 

TIPS VOOR GEBRUIK:

  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Heractiveer de parfumverspreiding door de sticks regelmatig om te keren.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.

 

Het Huisparfum Étoile d'Orient is weelderig en vurig. Het sprankelt als een eerste ontmoeting met kokos en bergamot als topnoten, met de sensuele, naar vanille geurende lef van amber en patchouli en de tedere, fruitige hartnoot die achter de geur van rood fruit en jasmijn te ontdekken is.

TOPNOTEN: Bergamot, Mandarijn, Kokosnoot
HARTNOTEN: Rood fruit, Perzik, Jasmijn
BASISNOTEN: Vanille, Amber, Patchouli

0 sterren op basis van 0 beoordelingen