Le Creuset Braadpannen

Elke Braadpan van het Franse merk Le Creuset is met zorg vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid. Dankzij het kenmerkende gietijzeren materiaal en de geëmailleerde afwerking, bieden deze pannen een gelijkmatige warmteverdeling en behouden ze de smaak en voedingsstoffen van uw gerechten, terwijl ze ook een prachtig statement maken op uw kookplaat of tafel. 

De gietijzeren braadpannen zijn gemaakt van de van de hoogste kwaliteit materialen, waaronder gerecycled ijzer en staal, waardoor duurzame klassiekers worden gecreëerd. Elke braadpan wordt geïnspecteerd en getest op veiligheid door 40 vakmensen voordat ze de fabriek in Frankrijk verlaten. 

Of u nu een stoofpot wilt bereiden, vlees wilt braden of langzaam wilt sudderen, de veelzijdigheid van Le Creuset Braadpannen maakt elke culinaire creatie mogelijk. Met een breed assortiment aan kleuren en maten om uit te kiezen, vindt u zeker de perfecte braadpan die past bij uw persoonlijke stijl en keukeninrichting.

Le Creuset is zeer trots op haar vakmanschap en verstrekt maar liefst een levenslange garantie op het gietijzer. indien het kookgerei gebruikt is onder normale huishoudelijke omstandigheden en gebruikt is overeenkomstig de ingesloten gebruiksvoorschriften. Deze Levenslange Garantie dekt geen slijtage of verkeerd gebruik van het kookgerei.