Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce pannen

De Demeyere Alu Comfort 3 Ceraforce Pannen combineren geavanceerde technologie met hoogwaardige materialen om u de ultieme kookprestaties te bieden. De pannen zijn voorzien van PFAS-vrije keramische anti-aanbaklaag.

Ceraforce Ultra Antiaanbaklaag: Geniet van moeiteloos koken en schoonmaken met de Ceraforce antiaanbaklaag. Deze milieuvriendelijke keramische coating zorgt voor een uitzonderlijke loslaatbaarheid en is krasbestendig, waardoor uw pannen langer meegaan en er als nieuw blijven uitzien.
Superieure Warmtegeleiding: Gemaakt van gesmeed aluminium, bieden de Demeyere Alu Comfort 3 pannen een uitstekende warmteverdeling. Hierdoor kookt uw voedsel gelijkmatig en efficiënt, wat resulteert in perfect bereide gerechten elke keer weer.
Geschikt voor Alle Warmtebronnen: Of u nu op gas, elektrisch, keramisch of inductie kookt, deze pannen presteren optimaal op elke warmtebron. De stevige bodem zorgt voor stabiliteit en voorkomt vervorming en de pannen blijven extra stabiel staan op de kookplaat. De pannen zijn hittebestendig tot 230 °C.
Schoonmaken: De keramische pannen zijn vaatwasbestendig, maar om de levensduur van een keramische pannen te verlengen, raden wij aan om ze met de hand af te wassen met warm water en afwasmiddel. 

 

Bekijk hier ons assortiment koekenpannen met keramische anti-aanbaklaag

Bekijk hier ons assortiment van Demeyere