Peugeot Zoutmolens

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van deze iconische zoutmolens, die bekend staan om hun ongeëvenaarde kwaliteit.

Superieur Maalmechanisme: Peugeot zoutmolens zijn voorzien van een speciaal ontwikkeld maalmechanisme dat zout perfect en consistent maalt. Dit unieke ontwerp zorgt ervoor dat de smaken en mineralen van het zout optimaal tot hun recht komen.
Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Met meer dan 200 jaar ervaring in de industrie, staat Peugeot synoniem voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en beukenhout, gaan Peugeot zoutmolens jarenlang mee zonder aan kwaliteit in te boeten.
Elegant Design: Naast functionaliteit, biedt Peugeot ook stijlvolle ontwerpen die een prachtige aanvulling zijn op elke keukeninrichting. Van klassiek tot modern, er is een Peugeot zoutmolen die perfect bij uw stijl past.
Verstelbare Maalgraad: Peugeot zoutmolens zijn voorzien van een verstelbaar maalmechanisme, waarmee u eenvoudig de maalgraad kunt aanpassen. Of u nu houdt van fijn gemalen peper voor delicate gerechten of grof gemalen peper voor een robuuste smaak, met een Peugeot pepermolen is het allemaal mogelijk.

  • De zoutmolens zijn gemaakt in Frankrijk
  • Gemaakt van PEFC-hout afkomstig uit Franse bossen
  • Peugeot geeft op het maalwerk een levenslange garantie

Opzoek naar een Peugeot pepermolen?