Peugeot Pepermolens

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van deze iconische pepermolens, die bekend staan om hun ongeëvenaarde kwaliteit.

Innovatief Maalmechanisme: Peugeot pepermolens zijn uitgerust met een uniek maalmechanisme dat speciaal is ontworpen om peperkorrels perfect te malen. Dit zorgt voor een gelijkmatige en consistente maling, waardoor de smaken en aroma's van de peper optimaal vrijkomen.
Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Met meer dan 200 jaar ervaring in de industrie, staat Peugeot bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. De pepermolens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en beukenhout, wat zorgt voor een lange levensduur.
Elegant Design: Naast functionaliteit, biedt Peugeot ook stijlvolle ontwerpen die een prachtige aanvulling zijn op elke keukeninrichting. Van klassiek tot modern, er is een Peugeot pepermolen die perfect bij uw stijl past.
Verstelbare Maalgraad: Peugeot pepermolens zijn voorzien van een verstelbaar maalmechanisme, waarmee u eenvoudig de maalgraad kunt aanpassen. Of u nu houdt van fijn gemalen peper voor delicate gerechten of grof gemalen peper voor een robuuste smaak, met een Peugeot pepermolen is het allemaal mogelijk.

  • De pepermolens zijn gemaakt in Frankrijk
  • Gemaakt van PEFC-hout afkomstig uit Franse bossen
  • Peugeot geeft op het maalwerk een levenslange garantie

Opzoek naar een Peugeot zoutmolen?