Global Koksmes G2 20cm

€109,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden . Gratis verzending vanaf 25 euro.

Voor het snel snijden van grote hoeveelheden voedsel of het hakken van groenten is een goed koksmes onmisbaar, zowel voor hobbykoks als professionals. Een koksmes behoort tot de basisuitrusting van elke keuken. Terwijl professionele koks vaak de voorkeur geven aan een koksmes met een lemmet van 26 cm of groter, kiezen hobbykoks vaak voor een meer bescheiden formaat, zoals een lemmet van 20 cm.

De messen van Global zijn vervaardigd van gepatenteerd Cromova-staal. Met een hardheid van 56-58 Rockwell biedt dit staal minimale kans op breuk en is het vrijwel roestbestendig. De Global messen zijn geslepen onder een hoek van 15-17°, wat resulteert in een uiterst fijne snede tijdens gebruik, in tegenstelling tot de 20-22° van Europese messen. Deze kleine slijphoek zorgt voor minder weerstand bij het snijden, waardoor het mes gemakkelijker door ingrediënten glijdt. De ergonomische handgrepen van Global messen zijn voorzien van antislip kuiltjes voor een stevige grip. Het heft, gevuld met zand, biedt een lichter gewicht en een optimale balans.

Voor het reinigen van Global messen is een warm sopje of gewoon water onder de kraan het meest geschikt. Droog het mes direct af na reiniging om oxidatie op het lemmet te voorkomen. Dankzij het naadloze ontwerp zijn de messen hygiënisch en eenvoudig te onderhouden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen