Urban Nature Culture Cappucino/Thee Kop Good Morning Caramel

€12,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (8)
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro

Urban Culture Nature biedt een verfijnde collectie serviesgoed aan, doordrenkt met de essence van de natuur en doordacht vormgegeven met een stedelijke elegantie. Binnen deze betoverende reeks bevindt zich een bijzondere cappuccino- en thee kop die niet alleen een esthetisch statement maakt, maar ook functionaliteit en tijdloze schoonheid combineert.

De cappuccino- en thee koppen van Urban Culture Nature zijn vervaardigd met hoogwaardig keramiek, waarbij elk stuk een unieke blend van modern design en natuurlijke elementen belichaamt. De organische vormen en warme kleuren van deze koppen creëren een rustgevende sfeer die perfect past bij je favoriete warme drank.

Wat deze kopjes extra speciaal maakt, is niet alleen hun visuele aantrekkingskracht, maar ook hun duurzaamheid. Urban Culture Nature staat bekend om hun toewijding aan milieuvriendelijke productiemethoden en materialen. De koppen zijn vervaardigd van loodvrij keramiek, wat niet alleen veilig is in gebruik maar ook gemakkelijk schoon te houden, terwijl het bijdraagt aan een meer bewuste en duurzame levensstijl.

 

Materiaal: keramiek

Niet geschikt voor de vaatwasser, oven of magnetron

0 sterren op basis van 0 beoordelingen