Scanpan Sauteerpan - Fusion 5 - 3.0L / 26cm

€155,00 €125,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro

 

 • Een efficiënte constructie met meerdere lagen
 • De aluminium kern die door het hele product loopt, zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, ook langs de zijkanten
 • De randen van de pan zijn zo ontworpen dat ze voorkomen dat er tijdens het gieten vloeistof druppelt
 • Op de binnenkant van de pan zijn handige maatstrepen aangebracht voor het nauwkeurig afmeten van de hoeveelheid eten in de pan
 • Ovenbestendig tot wel 250 graden Celsius
 • 18/10 roestvrij staal aan de binnen en buitenkant voor een optimale duurzaamheid
 • Geschikt voor alle warmtebronnen
 

De Sauteerpan Fusion-5 van Scanpan is een perfecte aanwinst voor elke keuken. Met zijn grote inhoud van 3.0 liter en een diameter van 26 cm is deze pan ideaal voor het bereiden van grote maaltijden. De sauteerpan is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen met de innovatieve Fusion5-technologie van Scanpan.

De pan is volledig opgebouwd uit vijf lagen materiaal, waaronder 18/10 roestvrij staal, aluminium en aluminiumlegeringen. Dit zorgt voor een zeer snelle en gelijkmatige warmteverdeling, van de bodem tot aan de rand van de pan. Hierdoor kunt u gerechten gelijkmatig braden, sudderen en stoven zonder dat er hotspots ontstaan. Hotspots bij pannen zijn gebieden waar de pan heter wordt dan de rest van de pan. Hotspots kunnen ervoor zorgen dat voedsel ongelijkmatig wordt gekookt, aangebrand raakt of zelfs verbrandt. Dit kan de kwaliteit van uw gerecht beïnvloeden en de duurzaamheid van uw pan verminderen. Het is daarom belangrijk om pannen te kiezen die in staat zijn om warmte gelijkmatig te verdelen en hotspots te vermijden. De pan heeft een dikke bodem. Toch is hij niet extreem zwaar, dit Dankzij het gebruik van aluminium.

De sauteerpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Een stalen deksel is inbegrepen bij de pan, waarmee u gemakkelijk de temperatuur van uw gerecht kunt regelen. Het deksel sluit goed af, waardoor de smaak en voedingsstoffen van uw gerecht behouden blijven. Bovendien zijn de handvatten van de pan stevig bevestigd met een dubbel klinknagelsysteem, waardoor u veilig en comfortabel kunt koken.

De Scanpan Sauteerpan Fusion5 is ook voorzien van handige capaciteitsmarkeringen aan de binnenkant. Zo kunt u gemakkelijk de juiste hoeveelheid voedsel en vloeistoffen toevoegen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de pan overloopt. De pan is gemakkelijk schoon te maken en kan veilig worden gebruikt in de oven tot 260 graden Celsius.

Erg fijn aan de pannen uit de Fusion 5-serie is de goede afwerking. Zo heeft Scanpan er voor gezorgd dat er aan de pan zelf nergens opstaande randjes, kiertjes of andere plekjes zijn waar vuil zich zou kunnen ophopen. Handig voor het schoonmaken.

Kortom, de Scanpan Sauteerpan Fusion5 is een waardevolle investering voor elke keuken. Met zijn duurzame constructie, snelle warmteverdeling en handige capaciteitsmarkeringen is deze pan perfect voor zowel de amateurkok als de professionele chef-kok.

 

 • Breedte: 27,5 cm
 • Hoogte: 9,5 cm
 • Diepte: 51,5 cm
 • Diameter: 26,0 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen