Peugeot Appolia Rechthoekige Keramische Ovenschaal Diepblauw 32 cm

€38,90
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro

Bereid heerlijke maaltijden voor 4 tot 5 personen met gemak in de Peugeot rechthoekige keramische ovenschaal van 32 cm. De opvallende diepblauwe kleur voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan je tafel, maar verfraait ook je keuken.

De Peugeot rechthoekige keramische ovenschaal van 32 cm zorgt voor een perfecte bereiding van al je gerechten, waardoor hun smaken op een ongeëvenaarde manier vrijkomen. De diepblauwe kleur met een prachtige glans geeft al je favoriete recepten een upgrade.

Dankzij de hoogwaardige samenstelling van Peugeot's keramiek is de ovenschaal bestand tegen thermische schokken en behoudt hij de warmte van je gerechten tot wel 30 minuten nadat hij uit de oven is gehaald. Met zijn brede, geribbelde handvatten is deze ovenschaal handig en veilig in gebruik, en bovendien is hij zeer gemakkelijk te reinigen.

Of je nu vis, vlees, groenten, of creatieve desserts wilt bereiden in de oven, deze royale ovenschaal biedt voldoende ruimte en kwaliteit voor al je culinaire creaties.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen