OXO Voorraadpot Rechthoekig hoog, 3,5 liter

€20,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: 1/2 werkdagen

OXO Good Grips voorraadbus 'POP 2.0'. Deze grote voorraadbus 'POP 2.0' van OXO Good Grips sluit luchtdicht af en is ideaal voor het bewaren van droge voedingswaren. Zoals bijvoorbeeld spaghetti, lasagne en soepstengels. Hij doet ook perfecte dienst als handige opbergdoos in de garage, naairuimte of speelkamer.
Deze POP-container heeft een dekseltype B. Met de grote drukknop op de bovenzijde open en sluit je de voorraadbus met één hand. De knop zorgt voor een lucht afsluiting en dient bovendien als handvat om het deksel van de doos te nemen. Onder het deksel is een plek om een ​​handige accessoire vast te klikken, zoals een schepje of een datumschijf. Het deksel haal je eenvoudig uit elkaar voor schoonmaken.
De voorraadbus 'POP 2.0' is verkrijgbaar in diverse maten. Dankzij hun slimme vorm kun je ze onderling stapelen. Hiermee zijn ze perfect voor een georganiseerd werkblad en nette keukenkastjes. Dankzij de afgeronde hoeken schenk je de inhoud er gemakkelijk uit. De voorraadbus is gemaakt van BPA-vrij kunststof en is vaatwasmachinebestendig. De inhoud van deze voorraadbus 'POP 2.0' is 3,5 liter.
Belangrijkste kenmerken OXO Goed Grepen voorraadbus 'POP 2.0':
Sluit luchtdicht af
Ideaal voor het bewaren van droge voedingswaren
Ook handig in de garage,
Onderling stapelbaar voor een georganiseerd werkblad en nette keukenkastjes
Afgeronde hoeken voor gemakkelijk uitschenken Gemaakt
van BPA-vrij kunststof
Vaatwasmachinebestendig
Inhoud 3,5 liter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen