Lampe Berger Navulling Lemon Flower 500ml

€16,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: Besteld op werkdagen voor 15:00 uur? Dezelfde dag verzonden.

 

Het Lampe Berger Huisparfum 500ml Lemon Flower voor in uw Lampe Berger, onderdeel van de fruitige geurfamilie van Maison Berger Paris, is een verrassend fris parfum met noten van sappige limoen en citroen.
Het is een feest, een groot vuurwerk en een corso van gouden fruit.. Fleur de Citronnier is een sprankelende uitnodiging voor een goed humeur dankzij de frisheid van citrus en het boeket van neroli en oranjebloesem. Reinig, zuiver en parfumeer de binnenlucht met de Lampe Berger en voorzie u en uw interieur van een delicate en frisse traktatie tijdens de warme zomermaanden met Fleur de Citronnier.. De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. Omringt door de beste Franse parfumeurs worden er verfijnde geursferen ontwikkelt die tegelijkertijd slechts stoffen in de lucht verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden. Een belangrijke garantie voor degenen die de kwaliteit van de lucht die zij inademen van essentieel belang is.

 

Het is een viering, een waar vuurwerk, een gouden fruitcorso: Fleur de Citronnier is een feestdag, een sprankelende aansporing tot een goed humeur, dankzij de frisse citrusachtige noten en het Tonische boeket van citroen, neroli en oranjebloesem.

 
TOPNOTEN: Citroen, Limmetje
HARTNOTEN: Neroli, Limmetje
BASISNOTEN: Vetiver, Oranjebloesem
 
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen