Lampe Berger Navulling Festive Fir 500 ml

€16,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro

Het Lampe Berger Huisparfum 500ml Festive Fir voor in uw Lampe Berger, onderdeel van de frisse geurfamilie van Maison Berger Paris, is de koning van het bos in de vorm van een huisparfum..

De groene en zuivere topnoten van Festive Fir zijn een onmiddellijke ode aan de natuur. Met de frisheid die ontstaat in het hart dankzij noten van dennenbalsem, dennen en eucalyptus en het tijdloze houtwerk dat dankzij noten van sandelhout en ceder wordt gevestigd in de basis van dit huisparfum, zorgt Au Pied de Sapin voor in uw Lampe Berger Luchtreiniger iedere dag van het jaar voor een onvergetelijk kerstgevoel..

De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. Omringt door de beste Franse parfumeurs worden er verfijnde geursferen ontwikkelt die tegelijkertijd slechts stoffen in de lucht verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden. Een belangrijke garantie voor degenen die de kwaliteit van de lucht die zij inademen van essentieel belang is.

Het Huisparfum Au pied du Sapin is een vrolijk sprookje. Zijn groene, zuivere topnoten zijn een onmiddellijke ode aan de natuur. Een heerlijke frisheid, met balsem van spar, den en eucalyptus als hartnoot. Om te eindigen met de tijdloze houtachtige geur van sandel- en cederhout. Het is de tijd die, gedurende een eeuwig durend moment, stil blijft staan.

 
TOPNOTEN: Dennennaalden, Groene noten, Eigen noten
HARTNOTEN: Pijnboom, Eucalyptus, Dennenbalsem
BASISNOTEN: Ceder, Sandelhout
 
 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen