Lampe Berger Navulling Precious Rosewood 500ml

€16,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend

Ontdek de betoverende geur van de Lampe Berger Navulling Precious Rosewood 500ml. Deze navulling is geïnspireerd op de schoonheid van rozenhout en brengt een warme en luxueuze sfeer in uw interieur.

De Precious Rosewood navulling is zorgvuldig samengesteld om een verfijnde geurervaring te bieden. De rijke en houtachtige tonen van rozenhout worden gecombineerd met subtiele bloemige accenten, waardoor een harmonieus en elegant aroma ontstaat.

Met een inhoud van 500ml gaat deze navulling lang mee en zorgt voor langdurige geurverspreiding. De hoogwaardige formule van Lampe Berger zorgt ervoor dat de geur gelijkmatig wordt verspreid, terwijl het de lucht zuivert van ongewenste geurtjes en bacteriën.

Het gebruik van de Lampe Berger Navulling Precious Rosewood 500ml is eenvoudig. Vul uw Lampe Berger brander met de navulling en laat de betoverende geur zich door de ruimte verspreiden.

Creëer een atmosfeer van verfijning en luxe met de Lampe Berger Navulling Precious Rosewood 500ml. Bestel vandaag nog en omhul uw huis met de prachtige geur van rozenhout.

 

TOPNOTEN: Exotisch fruit, Zoete citroen, Grapefruit
HARTNOTEN: Theeblaadjes, Lelietje-van-dalen, Specerijen
BASISNOTEN: Patchouli, Palissander, Zoete noten
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen