Lampe Berger Geurbrander Gravity Transparant

€75,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro

Het merk Maison Berger Paris staat al meer dan 12 decennia lang bekend om zijn exclusieve collectie geurbranders en huisparfums. De geurbranders zijn ontworpen om uw huis te reinigen van onaangenamen of ongewenste geurtjes, terwijl het tegelijkertijd een aangenamen geur verspreid.

U zult zich wellicht afvragen: hoe kan het dat de geurbrander de lucht zuivert? De brander bereikt een temperatuur van 500 graden, net zoals een warmtebron dat doet, zuigt de brander de lucht in de kamer naar zich toe. De moleculen die verantwoordelijk zijn voor de ongewenste geurtjes worden vernietigt door de diffusie met katalyse. De kern van de brander wordt niet warmer dan 200 graden, hierdoor blijft de kwaliteit van de huisparfum behouden.

Geïnspireerd door de wonderen van het universum, combineert de Lampe Berger Gravity Transparant naadloos een astrale thematiek met interieurparfum. Het unieke futuristische en verfijnde ontwerp is gemaakt door het bureau Storm Studio. De onregelmatige oppervlakte en de transparante minerale kleur geven het een uniek karakter. De zachte, sferische vorm bestaat aan de ene kant uit gehamerd glas en aan de andere kant uit een prachtig open metalen zilveren frame. Deze combinatie van materialen creëert subtiele effecten die in perfecte harmonie samenkomen. De Lampe Berger Gravity Transparant zal zeker het nieuwe pronkstuk van je interieur zijn, met zijn moderne en verfijnde uitstraling. Zodra je de Lampe Berger navulling van je keuze hebt gekozen om ermee te gebruiken, zal dit object je gezuiverde lucht en een geurige sfeer van sereniteit bieden. Een complete zintuiglijke ervaring wacht op je, voor een uiterst weldadig moment!

Het gebruikt van de geurbranders zijn eenvoudig en veilig:

 • Vul de brander met een huisparfum naar keuze tot 1/3 van de brander met behulp van de meegeleverde trechter.
 • Plaats de afsluitdop op de geurbrander.
 • Laat de lont de vloeistof gedurende 30 minuten opnemen bij het eerste gebruik.
 • Verwijder de afsluitdop van de brander en steek het steentje aan.
 • Laat het steentje gedurende 3 minuten branden en blaas de vlam uit.
 • Plaats de sierdop over de brander.
 • Laat de brander gedurende 30 minuten zijn werk doen en verwijder dan de sierdop.
 • Plaats de afsluitdop opnieuw op de brander om het proces van reinigen, zuiveren en parfumeren te stoppen.

 

Aanvullende tips:

 • Gebruik alleen de originele Lampe Berger huisparfums, deze garanderen 100% werking, kwaliteit en veiligheid.
 • Nadat u de brander 200 keer of 1 jaar heeft gebruikt, wordt het aanbevolen de lont en steen te vervangen.
 • Als u op vakantie gaat of de geurbrander een tijd niet gebruikt dan is het verstandig om de huisparfum uit de brander te halen om verstoppingen te voorkomen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen