Lampe Berger Geurbrander Gravity Grijs

€75,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro

Het merk Maison Berger Paris staat al meer dan 12 decennia lang bekend om zijn exclusieve collectie geurbranders en huisparfums. De geurbranders zijn ontworpen om uw huis te reinigen van onaangenamen of ongewenste geurtjes, terwijl het tegelijkertijd een aangenamen geur verspreid.

U zult zich wellicht afvragen: hoe kan het dat de geurbrander de lucht zuivert? De brander bereikt een temperatuur van 500 graden, net zoals een warmtebron dat doet, zuigt de brander de lucht in de kamer naar zich toe. De moleculen die verantwoordelijk zijn voor de ongewenste geurtjes worden vernietigt door de diffusie met katalyse. De kern van de brander wordt niet warmer dan 200 graden, hierdoor blijft de kwaliteit van de huisparfum behouden.

Deze geurbrander van Lampe Berger, ontworpen door het bureau Storm Studio, haalt inspiratie uit de sterren en hun mysterieuze schoonheid. Het gehamerde lichaam van de katalytische lamp vloeit soepel samen met een zilveren opengewerkte structuur, waardoor een perfecte bol ontstaat. De onregelmatige en getextureerde oppervlakte doet denken aan maankraters, net als de minerale grijze kleur. De kleur voegt een vleugje ingetogenheid en verfijning toe aan je decor. De Lampe Berger Gravity Grijs gaat verder dan alleen zijn elegante en opmerkelijke esthetiek. Het biedt ook een echte olfactorische ervaring! Voor een gezuiverde en geurige sfeer hoef je alleen maar de lamp aan te steken en een van onze interieurparfums te laten verspreiden, waardoor je direct in een bubbel van sereniteit wordt ondergedompeld. Meer dan alleen een decoratief object, symboliseert de katalytische lamp verfijning en welzijn, en blijft het een onveranderlijk baken in een snel veranderende wereld.

 

Het gebruikt van de geurbranders zijn eenvoudig en veilig:

 • Vul de brander met een huisparfum naar keuze tot 1/3 van de brander met behulp van de meegeleverde trechter.
 • Plaats de afsluitdop op de geurbrander.
 • Laat de lont de vloeistof gedurende 30 minuten opnemen bij het eerste gebruik.
 • Verwijder de afsluitdop van de brander en steek het steentje aan.
 • Laat het steentje gedurende 3 minuten branden en blaas de vlam uit.
 • Plaats de sierdop over de brander.
 • Laat de brander gedurende 30 minuten zijn werk doen en verwijder dan de sierdop.
 • Plaats de afsluitdop opnieuw op de brander om het proces van reinigen, zuiveren en parfumeren te stoppen.

 

Aanvullende tips:

 • Gebruik alleen de originele Lampe Berger huisparfums, deze garanderen 100% werking, kwaliteit en veiligheid.
 • Nadat u de brander 200 keer of 1 jaar heeft gebruikt, wordt het aanbevolen de lont en steen te vervangen.
 • Als u op vakantie gaat of de geurbrander een tijd niet gebruikt dan is het verstandig om de huisparfum uit de brander te halen om verstoppingen te voorkomen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen