De Buyer Koekenpan - Mineral B - 20cm

€44,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend

 

De koekenpan van De Buyer met een diameter van 20 cm is een geweldige pan om in huis te hebben voor dagelijks gebruik. De pan is gemaakt van hoogwaardig plaatstaal en heeft een natuurlijke anti-aanbaklaag die na verloop van tijd en gebruik ontstaat. Dit maakt het mogelijk om voedsel te bakken zonder olie of boter te gebruiken, wat resulteert in gezondere maaltijden.

De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en heeft een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Dit betekent dat uw voedsel gelijkmatig gebakken wordt en niet aan de pan blijft plakken. De pan kan ook in de oven worden gebruikt, waardoor u deze kunt gebruiken voor het bakken van taarten en quiches.

De pan is voorzien van een stevige handgreep die comfortabel in de hand ligt en zorgt voor een veilige grip. De Mineral B-collectie van De Buyer staat bekend om zijn duurzaamheid en hoge kwaliteit. De pannen zijn behandeld met bijenwas, die roestvorming voorkomt en de pan beschermt tegen krassen en beschadigingen. Deze pan is een investering voor de lange termijn en zal u vele jaren van kookplezier bieden.

Deze koekenpan is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het wordt aanbevolen om de pan met de hand af te wassen en regelmatig in te wrijven met een beetje olie om de anti-aanbaklaag te behouden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen