Bekers met figuurtje

Breng stijl en elegantie naar je tafel met de prachtige Ichendorf Milano bekers met figuurtje. Deze unieke glazen combineren verfijnde ambacht met speelse elementen, waardoor ze zowel functioneel als artistiek aantrekkelijk zijn. Perfect voor elke gelegenheid, van dagelijkse diners tot feestelijke bijeenkomsten, deze glazen zijn een must-have voor liefhebbers van design en kwaliteit.

Een Kunstzinnige Touch: De Ichendorf Milano bekers onderscheiden zich door de delicate figuurtjes die in elk glas zijn verwerkt. Deze figuurtjes, variërend van dieren tot abstracte vormen, geven elk glas een unieke en persoonlijke touch. Ze zijn met de hand geblazen door meesterambachtslieden, wat zorgt voor een ongeëvenaarde precisie en aandacht voor detail.
Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas, zijn de Ichendorf Milano bekers niet alleen mooi, maar ook duurzaam en hittebestendig. Dit materiaal zorgt ervoor dat de glazen licht en sterk zijn, bestand tegen thermische schokken en geschikt voor zowel koude als warme dranken. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze glazen lang meegaan en hun helderheid behouden.

 

Bekijk hier ons assortiment Ichendorf Milano glaswerk