Proline 7 koekenpan

De Demeyere Proline 7 koekenpannen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze perfect zijn voor elke kooktaak. Van een kleine pan voor het bakken van een enkel ei tot een grotere pan voor het bereiden van een gezinsmaaltijd, deze collectie heeft alles wat u nodig heeft.

Superieure Materialen en Constructie: De Demeyere Proline 7 koekenpannen zijn vervaardigd uit 7-lagen materiaal, bestaande uit roestvrij staal en aluminium, wat zorgt voor optimale warmteverdeling en -retentie. 
Ergonomisch en Duurzaam Ontwerp: De solide, gelaste roestvrijstalen handgreep blijft koel tijdens het koken en biedt een comfortabele en veilige grip. Bovendien zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken eenvoudiger maakt.
Professionele Resultaten: De Proline 7 koekenpannen zijn de perfecte pannen voor een perfect gebakken steak, bruingebakken van buiten, rustig gegaard en heerlijk sappig van binnen. De pannen zijn ontworpen om de natuurlijke smaken en texturen van uw ingrediënten te behouden.

Bekijk hier onze gehele collectie van Demeyere