Demeyere Alu Pro 5 Ceraforce

Anti-aanbak laag:

  • De pannen uit de Alu Pro 5 Ceraforce zijn gemaakt keramische pannen en daardoor volledig PFAS-Vrij. Via de Sol-Gelmethode wordt een laag met siliciumdeeltjes vastgebakken op de pannen. Dat geeft miljoenen microscopische piekjes, waardoor de ingrediënten minder contact maken met het panoppervlak. Een stevige boost voor het anti-aanbak gehalte, waardoor er maar half zoveel vetstof nodig is als bij een roestvrijstalen koekenpan.

Onderkant van de pannen:

  • De pannen zijn voorzien van een 5 mm dikke aluminium bodem. Die zorgt ervoor dat de pannen stevig op de kookplaat staat en versterkt de connectie met een inductiekookplaat. 
  • Ook zijn de pannen voorzien van TriplInduc onderkant. TriplInduc technologie is een unieke combinatie van 3 legeringen die ervoor zorgt dat je tot 30% meer rendement hebt op de inductie kookplaat. 

Handafwas aanbevolen: 

  • De pannen uit de Alu Pro 5 serie kunnen in de vaatwasser, maar bij voorkeur was je je pan met de hand af. De vaatwasser is geen garantie voor een vetvrije pannen en de agressieve detergenten kunnen de pannen zelfs beschadigen