Spiegelau

Stap binnen in de wereld van Spiegelau, waar vakmanschap, elegantie en innovatie samenkomen om een onvergetelijke drinkervaring te creëren. Als een pionier in de glasindustrie, heeft Spiegelau decennia lang de standaard gezet voor hoogwaardig glaswerk dat zowel esthetisch als functioneel is.

Elk stuk glaswerk dat de naam Spiegelau draagt, is doordrenkt met een rijke geschiedenis van Duits vakmanschap en expertise. Met een compromisloze toewijding aan kwaliteit en design, overstijgen onze producten de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende fijnproevers en gastheren.

Het glaswerk van Spiegelau wordt al sinds de 16e eeuw ambachtelijk in Duitsland vervaardigd. Dankzij het geoptimaliseerde platinium productieproces zijn de Spiegelau glazen duurzaam, briljant helder en extreme sterk. Al het glaswerk heeft een prachtige blijvende glans en is vervaardigd uit loodvrij kristalglas. Het glas is zeer vaatwasmachinebestendig. Zelfs na 1500 keer wassen zie je geen krassen, vlekken, verminderde helderheid of kleurverschil.

Ontdek onze uitgebreide collectie glaswerk, van elegante wijnglazen tot robuuste bierglazen en verfijnde champagne glazen. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om de unieke eigenschappen van je favoriete dranken te accentueren, terwijl het tegelijkertijd een vleugje luxe toevoegt aan elke gelegenheid.

Spiegelau Willsberger Anniversary
Spiegelau Lifestyle
Spiegelau Special Glasses
Spiegelau Authentis
Spiegelau Perfect Serve Collection
Spiegelau Craft Beer Glasses
Spiegelau Style