Scanpan Braadslede Maitre D' Koper 5.5L - 35x24xm

€225,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: Besteld op werkdagen voor 15:00 uur? Dezelfde dag verzonden.

 

Deze elegante braadslede is zo decoratief dat u hem rechtstreeks uit de oven op de eettafel kunt zetten. De braadsleden bestaat uit een combinatie van staal en aluminium. Deze combinatie zorgt voor een bijzonder snelle, maar gelijkmatige warmteverdeling. Het staal en aluminium maken de braadsleden ook duurzaam. Het kopere laagje aan de buitenkant van de braadsleden zorgt voor een warme uitstraling. Deze braadslede is een klassieke Franse elegantie

Opbouw: De braadslede bestaat uit meerdere lagen van aluminium en roestvrijstaal. De aluminium kern zorgt voor fantastische, gelijkmatige en snelle warmte verdeling. Het 18/10 roestvrij staal is ontzettend sterk. De braadsleden is niet geschrikt voor inductie.

Scanpan Maitre d' is een schitterende serie keukengerei voorzien van een laagje koper aan de buitenkant. Hierdoor wordt Franse elegantie met tijdloos design gecombineerd. Doordat de Maitre D' serie in meerdere lagen is opgebouwd, maakt u gebruik van een gelijkmatige en snelle warmteverdeling en een fantastische begeersing van de temperatuur- of u nu groenten sauteert, chocolade smelt of een sausje maakt.

Handvatten: De stalen handvatten van de pan zijn gemaakt van roestvrij staal. De handvatten zijn bevestigd met klinknagels aan de pan. Dit heeft het grote voordeel dat de handvatten koel blijft tijdens het koken. 

 
Aanvullende tips: Alle producten van de Maitre D’ serie worden geproduceerd in Denemarken met respect voor het milieu. de pannen in de Maitre D’ serie zijn niet vaatwasserbestendig, je kunt de pannen het best met de hand afwassen. Dit doe je gewoon met wat afwasmiddel. Voor verder onderhoud van de pannen heeft Scanpan een staalreiniger ontwikkeld om vlekken, kalkaanslag, oxidatie en krassen van u pannen te verwijderen. 

 

  • 35cm breed (met handvaten 41.5cm breed)
  • 24cm Diep
  • 7 cm hoog (met handvaten 9.5cm hoog)
  • inhoud: 5,5 liter
  • Gegoten roestvrijstalen handgrepen

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen