Bamix Staafmixer Cordless Wit

€329,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden . Gratis verzending vanaf 25 euro.

In 1954 vond de Zwitser Roger Perrinjaquet een compact, krachtig en veelzijdig apparaat uit dat alle keukenmachines zou kunnen vervanden. Hij noemde deze staafmixer de Bamix. De Bamix biedt een combinatie van kracht, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor het een populair keuze is onder topkoks. In de keukens van deze topkoks staat de Bamix zelden stil. Voor meer dan 12 miljoen gebruikers is bamix onmisbaar geworden. Deze Bamix is snoerloos en zorgt daardoor voor een ongekende flexibiliteit zorgt. Met zijn supersterke accu is de Bamix cordless ook een aanwinst in de buitenkeuken en zelfs bij het barbecueën, wandelen en kamperen. 

De motor: Het belangrijkste kenmerk van de Bamix is het lage vermogen in combinatie met de krachtige motor. De Bamix heeft een vermogen van 200 watt. Het watage is lager dan elke andere mixer op de markt, Bamix is hierin zeker uniek. Het wattage zegt niks over de sterkte van de motor, het wattage geeft een beeld van het energieverbruik. Het lage wattage heeft een positief effect op de energiekosten en zorgt ervoor dat u de mogelijkheid heeft meerdere aparaten in de keuken zonder zorgen te gebruiken. De Bamix haalt zijn kracht niet uit het wattage, maar uit het aantal omwentelingen per minuut. De Bamix M250 heeft 2 snelheden. De Bamix kan moeiteloos en stil verschillende ingrediënten verwerken. Van zachte vruchten tot harde groenten. De hoge snelheid zorgt voor een snel en efficiënt mengen, terwijl de lage snelheid ideaal is voor het fijnmalen van delicate ingrediënten.

Accessoires: De Bamix  wordt geleverd met een assortiment accessoires die de veelzijdigheid vergroten. De box bevat een multimes, een klopper en een menger. Hiermee kun je niet alleen pureren en mengen, maar ook kloppen, emulgeren, hakken en malen. Dit maakt het apparaat perfect voor het bereiden van sauzen, soepen, smoothies, beslag, pesto en nog veel meer. 

Duurzaamheid: Duurzaamheid ligt aan de basis van iedere Bamix. De Bamix heeft een tijdloos design, maar is ook vrijwel onverslijtbaar. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen met topkwaliteit en heeft een robuuste constructie die lang meegaat. Het Zwitserse ontwerp en de productie zorgen voor een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. De extreem krachtige en stille motor is ontwikkeld voor langdurig gebruik. Op de motor geldt zelfs een levenslange garantie. Het ontwerp van het apparaat is volledig gebaseerd op func­tionaliteit en goede ergonomie. 

Andere voordelen: Een ander voordeel van de Bamix is het compacte formaat en de ergonomische vorm. Het ligt comfortabel in de hand en is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor langere periodes. Bovendien neemt het weinig ruimte in beslag in de keuken en kan het eenvoudig worden opgeborgen. Bedienen is kinderspel, net als schoonmaken na het werk. Even onder de kraan en de bamix kan op de houder, wachtend op de volgende klus. 

Kortom, de Bamix Cordless is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, duurzame en veelzijdige keukenmachine.

 

Inhoud verpakking:

  • Een snoerloze bamix staafmixer aan twee snelheden: 8.000 en 13.000 toeren per minuut
  • 1 Batterij
  • 1 Laadstation
  • 3 Hulpstukken (klopper, menger en multimes)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen