Lampe Berger Navulling Imperial Green Tea 500ml

€16,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend
 
De parfum voor Lampe Berger Imperial Green Tea  500ml, bedacht voor Jonathan Adler, is opgebouwd rond de frisheid van theeblaadjes. Thee is zijn favoriete drank. De noten van gemaaid gras en citroenzeste zorgen voor een groen, friszuur accent. De basisnoot bestaat uit sandelhout en muskus, die de scherpe kantjes van het parfum afslijpen en voor een vleugje subtiliteit zorgen. Volg het ritueel van geparfumeerde thee met deze lichte geurcompositie. De geur creëert een serene en kalmerende sfeer in huis.
 
Het gebruik van de Lampe Berger Navulling biedt niet alleen een aangename geur voor uw interieur, maar heeft ook talloze voordelen voor uw welzijn en gezondheid. Het systeem van de Lampe Berger zuivert en reinigt de lucht in uw huis van onaangename geuren en verontreinigende stoffen, waardoor de kwaliteit van de lucht in uw huis verbetert. Dit is vooral handig in situaties waarin u wilt ontspannen en een gezonde leefomgeving wilt creëren, zoals in uw woonkamer of slaapkamer. Bovendien kan de Lampe Berger Navulling Lolita Lempicka ook helpen bij het elimineren van onaangename geuren, zoals kookgeuren en rookgeuren, waardoor uw huis altijd fris ruikt. Wat erg bijzonder is aan de Lampe Berger geurolie is het feit dat het een van de enige branders op de markt zijn die de kwaliteit van de binnenlucht niet aantasten. De geurolie in de branders van van Lampe Berger stoten geen VOC, fijn stof, benzeen, formaldehyde of acetaldehyde uit.
 
Deze navulling heeft een inhoud van 500ml. Over het algemeen wordt aangenomen dat een 500 ml navulling van Lampe Berger ongeveer 20 uur lang kan worden gebruikt voordat deze op is. Dit is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, de frequentie van gebruik en de intensiteit van de geur die wordt verspreid.
 
TOPNOTEN: Gesneden Gras, Citroen Zest
HARTNOTEN: Theebladeren, Galbanum
BASISNOTEN: Sandelhout, Modern Muskus
 
De topnoten vervliegen het snelst, dan volgen de hartnoten en de basisnoten blijven het langst hangen. 
 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen