Lampe Berger Navulling Delicate White Musk 500ml

€16,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro

 

De Lampe Berger Navulling Delicate White Musk is een heerlijk geurende oplossing voor een gezonder en aangenamer leefklimaat in huis. Het is een bijzonder verfijnd en elegant parfum. De geur van Delicate White Musk is een subtiele en delicate samenstelling van zachte, muskusachtige noten die uw zintuigen prikkelen en uw huis vullen met een frisse en aangename geur.

De topnoot is fris en licht, dankzij de met groene en sprankelende accenten gemengde citrusvruchten. De witte muskus hult zich in een bloemige hartnoot en de uiteindelijke basisnoot onthult amber-achtige houtsoorten.

Deze navulling is onderdeel van de Essentials collectie van Maison Berger Paris en heeft een licht en luchtig karakter. De geur van Delicate White Musk is een echte aanrader voor liefhebbers van een minimalistisch en stijlvol interieur. De geur creëert een frisse en rustgevende sfeer.

Het gebruik van de Lampe Berger Navulling biedt niet alleen een aangename geur voor uw interieur, maar heeft ook talloze voordelen voor uw welzijn en gezondheid. Het systeem van de Lampe Berger zuivert en reinigt de lucht in uw huis van onaangename geuren en verontreinigende stoffen, waardoor de kwaliteit van de lucht in uw huis verbetert. Dit is vooral handig in situaties waarin u wilt ontspannen en een gezonde leefomgeving wilt creëren, zoals in uw woonkamer of slaapkamer. Bovendien kan de Lampe Berger Navulling Lolita Lempicka ook helpen bij het elimineren van onaangename geuren, zoals kookgeuren en rookgeuren, waardoor uw huis altijd fris ruikt. Wat erg bijzonder is aan de Lampe Berger geurolie is het feit dat het een van de enige branders op de markt zijn die de kwaliteit van de binnenlucht niet aantasten. De geurolie in de branders van van Lampe Berger stoten geen VOC, fijn stof, benzeen, formaldehyde of acetaldehyde uit.

Deze navulling heeft een inhoud van 500ml. Over het algemeen wordt aangenomen dat een 500 ml navulling van Lampe Berger ongeveer 20 uur lang kan worden gebruikt voordat deze op is. Dit is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, de frequentie van gebruik en de intensiteit van de geur die wordt verspreid.

Verwen uzelf en uw huis met de heerlijke geur van de Lampe Berger Navulling Delicate White Musk.

 

TOPNOTEN: Sinaasappel, Petitgrain, Grapefruit
HARTNOTEN: Roos, Jasmijn, Oranjebloesem
BASISNOTEN: Cederhout, Amberachtige Houtsoorten, Witte Muskus
 

De topnoten vervliegen het snelst, dan volgen de hartnoten en de basisnoten blijven het langst hangen. 

 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen