Borowski Tuinprikker Lucy Beige

€399,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden . Gratis verzending vanaf 25 euro.

De Borowski Glas tuinprikker Lucy is een levendige toevoeging aan uw tuin. Deze prachtige insectenvormige decoratie brengt een speelse energie naar uw bloembedden of langs de rand van uw vijver. Bovendien biedt hij een charmante manier om vloervazen ​​of bloempotten op te fleuren.

Met zijn vleugels elegant naar achteren gevouwen, lijkt de vuurvlieg moeiteloos door uw tuin te bewegen. Zijn transparante, heldere kleuren en unieke patronen maken hem een opvallende verschijning die altijd de aandacht trekt.

De vuurvlieg is niet bedoeld als lichtbron en heeft hij geen stroomaansluiting nodig. Desondanks wordt zijn achterste deel, met een levendige gele spiraal en een felgele bol, prachtig verlicht door het zonlicht, waardoor hij nog meer glans en allure toevoegt aan uw tuin.

 

  • Hoogte: 18 cm
  • Lengte: 27 cm
  • Breedte: 27 cm
  • Materiaal: Mondgeblazen glas

Bij mondgeblazen en traditioneel met de hand gemaakte glasobjecten kunnen kleine kleur- en vormafwijkingen optreden, die om productieredenen onvermijdelijk zijn. Luchtbelletjes in het glas zijn een teken van het handgemaakte product en mogen niet als een defect worden beschouwd. Er kunnen afwijkingen van enkele centimeters in de maatinformatie voorkomen.

Bekijk hier onze gehele collectie van Borowski glas

0 sterren op basis van 0 beoordelingen