Alva Koekenpan Artist 24cm

€69,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro.
  • 100% PFAS-vrij
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, oven en zelfs BBQ

Voor de enthousiaste culinaire avonturiers presenteert Alva de Artist-serie. Deze pan, bestaand uit eersteklas koolstofstaal, zijn de belichaming van traditioneel koken in een modern jasje. Hij is niet alleen duurzaam, maar biedt ook een authentieke bakervaring voor degenen die de voorkeur geven aan kwaliteit en eenvoud.

Het unieke, handgeslagen design van elke pan in de Artist-collectie brengt hulde aan de tijdloze metaalbewerkingskunst en verzekert een superieure kookervaring. Deze pan, die met elke bereiding beter wordt, vormt het hart van de keuken voor de ware kookliefhebbers.

Ontdek de Artist-lijn, waar elke blauwe carbon stalen pan zich onderscheidt door een zich ontwikkelende patinalaag. Met elke kooksessie wordt deze laag rijker en effectiever, wat bijdraagt aan een natuurlijke antikleefervaring. De Artist-pannen, worden mettertijd alleen maar beter, net als de gerechten die u erin bereidt.

Hoe vaker de pan wordt gebruikt, hoe beter de antiaanbak eigenschappen werken.

Aangezien deze pan al voor een eerste gebruik werd ingebrand, kan je deze pan onmiddellijk gebruiken. Wij adviseren het inbrandingsproces met olie te herhaken na gebruik om een nog sterkere en duurzame natuurlijke patinalaag te krijgen.

Tips voor het gebruik:

  1. Laat de pan volledig afkoelen voordat u hem schoonmaakt.
  2. Schrob de kookresten weg met een spons en warm water. Gebruik geen metalen voorwerpen in de pan want die zouden door de olie gecreëerde patinalaag kunnen verwijderen of zelfs beschadigen.
  3. Droog de pan volledig af na het wassen.
  4. Zet de pan terug op het fornuis of de bbq en verwarm de pan op lage of gemiddelde temperatuur.
  5. Breng een druppel olie aan (ca. 5ml) Verspreid de olie tot aan de rand van de pan tot deze volledig bedekt is.
  6. Neem de pan van het fornuis en blijf de pan afvegen met een papieren doek tot de pan er droog uitziet.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen