Stelton Bruiswater Carbonator Donkerbruin Metallic

€210,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend

Met het bruiswatertoestel van Stelton maak je zelf van kraanwater in een handomdraai bruisend water. Het bruiswatertoestel van Stelton zal u een ultieme bruisende ervaring bieden. 

Door dit duurzame toestel is het niet meer nodig om frisdrank bij de supermarkt te halen. Met het bruiswatertoestel kunt u thuis gemakkelijk genieten van sprankelend water, verfrissende frisdranken en zelfs zelfgemaakte cocktails. 

Het apparaat vereist geen elektriciteit of plastic flessen. U kunt uw bruisend water of frisdrank maken in de bijgeleverde herbruikbare fles. Op deze manier draagt het apparaat mee aan het helpen van het milieu, door grote hoeveelheden onnodig plastic te vermijden.

Door het slanke en minimalistische ontwerp past de carbonator perfect in elke keuken of eetruimte.  De ontwerper van het apparaat,  Søren Refsgaard,  staat bekend om zijn strakken en functionele ontwerpen waarbij alle overbodige elementen zijn weggelaten. Het ontwerp maakt gebruik van de cilindrische vormen die klassiek zijn voor Stelton ontwerpen. De cilindervorm is eerst te zien in de ultradunne container voor de CO2-cartridge en opnieuw in de koolzuurknop, die u intuïtief met de klok mee kunt draaien om de hoeveelheid koolzuur aan te passen, en tegen de klok in om de fles van de machine los te maken. Hierdoor heeft u de volledige controle over de bruisintensiteit van uw drankjes. Of u nu houdt van subtiel bruisend water of sprankelende frisdranken. Bovendien is het compacte formaat ideaal voor zowel kleine als grote huishoudens. 

Het apparaat is gemaakt van materialen zoals roestvrijstaal en kunststof van hoge kwaliteit. De materialen zijn duurzaam en gemakkelijk te reinigen. 

Het apparaat wordt geleverd zonder koolzuurcilinder. De Brus Carbonator werkt met een standaard 60L koolzuurcilinder van de bekende merken. Deze cilinders zijn gemakkelijk bijna overal verkrijgbaar. 

Onze tip: voeg een scheutje citroensap, wat muntblaadjes of wat vers fruit toe aan het koolzuurhoudende water, voor een heerlijk aromatisch en bruisend drankje.

 

  • Het koolzuurapparaat wordt geleverd met een Brus-fles.
  • Bescherm het milieu tegen plastic flessen en blikjes.
  • Maak bruisend water en frisdrank thuis.
  • Pas het koolzuurniveau aan naar uw eigen smaak.
  • Stijlvol Deens ontwerp.

 

  • Lengte: 22 cm
  • Hoogte: 42 cm
  • Breedte: 11.5 cm
  • Kleur: Donkerbruin Metallic
0 sterren op basis van 0 beoordelingen