Lampe Berger Geurbrander Giftset Spirale Transparente

€37,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro

Uw hart zal sneller kloppen voor deze bijzondere Lampe Berger met zijn reinigende eigenschappen die uw interieur mooier en zuiverder zal maken.

 

Geef uw interieur een verfijnde uitstraling met een vleugje originaliteit dankzij de Lampe Berger Spirale Transparente giftset. Het ontwerp is opnieuw vormgegeven met een trendy kabelmotief op het glas. De elegante vormen van de lamp vullen de ruimte en geven het object een dynamisch reliëf. Deze volledig transparante Lampe Berger straalt bescheidenheid uit en past perfect bij elke interieurstijl, vooral in een chique minimalistische sfeer. De metalen sierdop in een stralend zilveren kleur voegt nog meer elegantie toe aan het geheel.

De tijdloze Lampe Berger Spirale Transparente giftset helpt u de atmosfeer te zuiveren met zijn neutrale huisparfum. Deze neutrale oplossing is ideaal om ongewenste geuren te verwijderen zonder dat u de ruimte hoeft te parfumeren. Het is ook handig voor gebruik tussen twee verschillende parfums en voor het onderhoud van uw brander. Kortom, deze giftset is een waardevolle dagelijkse hulp om uw interieur fris en gezond te houden.

 

 • Deze Giftset bevat het Huisparfum Air Pur 250ml

 

Het merk Maison Berger Paris staat al meer dan 12 decennia lang bekend om zijn exclusieve collectie geurbranders en huisparfums. De geurbranders zijn ontworpen om uw huis te reinigen van onaangenamen of ongewenste geurtjes, terwijl het tegelijkertijd een aangenamen geur verspreid.

U zult zich wellicht afvragen: hoe kan het dat de geurbrander de lucht zuivert? De brander bereikt een temperatuur van 500 graden, net zoals een warmtebron dat doet, zuigt de brander de lucht in de kamer naar zich toe. De moleculen die verantwoordelijk zijn voor de ongewenste geurtjes worden vernietigt door de diffusie met katalyse. De kern van de brander wordt niet warmer dan 200 graden, hierdoor blijft de kwaliteit van de huisparfum behouden.

 

Het gebruikt van de geurbranders zijn eenvoudig en veilig:

 • Vul de brander met een huisparfum naar keuze tot 1/3 van de brander met behulp van de meegeleverde trechter.
 • Plaats de afsluitdop op de geurbrander.
 • Laat de lont de vloeistof gedurende 30 minuten opnemen bij het eerste gebruik.
 • Verwijder de afsluitdop van de brander en steek het steentje aan.
 • Laat het steentje gedurende 3 minuten branden en blaas de vlam uit.
 • Plaats de sierdop over de brander.
 • Laat de brander gedurende 30 minuten zijn werk doen en verwijder dan de sierdop.
 • Plaats de afsluitdop opnieuw op de brander om het proces van reinigen, zuiveren en parfumeren te stoppen.

 

Aanvullende tips:

 • Gebruik alleen de originele Lampe Berger huisparfums, deze garanderen 100% werking, kwaliteit en veiligheid.
 • Nadat u de brander 200 keer of 1 jaar heeft gebruikt, wordt het aanbevolen de lont en steen te vervangen.
 • Als u op vakantie gaat of de geurbrander een tijd niet gebruikt dan is het verstandig om de huisparfum uit de brander te halen om verstoppingen te voorkomen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen