Lampe Berger Diffuser Elektrisch Evanescence

€99,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro

Een geavanceerd geurverspreidingsapparaat - de elektrische diffuser:

Dit innovatieve apparaat maakt gebruik van ultrasone koude diffusietechnologie om een subtiele nevel van geur te verspreiden, die niet alleen de lucht bevochtigt, maar ook een rustgevende atmosfeer creëert. De geurverspreiding kan volledig naar wens worden aangepast, zowel qua intensiteit als tijdsinterval.

Bovendien kunt u de verlichtingssfeer eenvoudig aanpassen aan uw voorkeuren, variërend van een zachte en rustgevende gloed tot een intensere verlichting, en zelfs een variabele modus om de perfecte sfeer te creëren.

Deze moderne diffuser is intuïtief en gebruiksvriendelijk, klaar voor gebruik zodra u hem aansluit, en u kunt hem programmeren om na 30, 60 of 120 minuten automatisch uit te schakelen, afhankelijk van uw behoeften.

Met een kabellengte van 1,50 meter biedt de diffuser flexibiliteit in plaatsing, maar u kunt hem zelfs met een powerbank gebruiken voor nog meer draagbaarheid en gebruiksgemak.

Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de diffuser moeiteloos bedienen vanaf een afstand, waardoor het nog gemakkelijker wordt om de gewenste sfeer te creëren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen