Cole & Mason Peper- en zoutmolen Regent Concrete

€64,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden . Gratis verzending vanaf 25 euro.

Deze elegante peper- en zoutmolen combineert een trendy materiaalkeuze met een ingetogen ontwerp. Vervaardigd uit helder acryl en beton, is deze molen voorzien van een transparante laklaag om het beton te beschermen tegen dagelijks gebruik. Om krassen van de betonnen behuizing op delicate oppervlakken te voorkomen, is aan de onderkant van de molens een beschermende plastic coating aangebracht.

Deze molens zijn deels gevuld met hoogwaardige zwarte peperkorrels uit Vietnam en grof zeezout, zodat ze direct klaar zijn voor gebruik bij aankoop. Het bijvullen van de molen is eenvoudig; u draait eenvoudig het reservoir los van de betonnen voet. Het innovatieve ontwerp met een brede opening zonder centrale as maakt efficiënt vullen mogelijk en zorgt ervoor dat het acrylreservoir kristalhelder transparant blijft.

De pepermolen is uitgerust met het Cole & Mason Precision+ maalwerk, geoptimaliseerd voor maximale efficiëntie en een consistente korrelgrootte bij het malen. De Regent Concrete molens hebben een maalmechanisme van carbonstaal voor peper en een diamantgeslepen keramisch mechanisme voor zout. U kunt eenvoudig de gewenste korrelgrootte instellen door aan de knop onderaan de molen te draaien.

Kenmerken:

  • Een trendy en stijlvolle oplossing voor het malen van kruiden.
  • Uitgerust met de Cole & Mason Precision+ mechanismen van koolstofstaal voor peper, dat peperkorrels verwijdert in plaats van ze te verpletteren, en diamantscherp keramiek voor zout, voor maximale smaakafgifte bij elke draai.
  • De slijtvaste eigenschappen van deze mechanismen zorgen ervoor dat u altijd een consistente uitstekende prestatie krijgt.
  • Ontworpen om er in elke omgeving prachtig uit te zien en biedt tegelijkertijd comfortabel gebruik en eersteklas prestaties.

Als u problemen ondervindt bij het malen op een fijne maalstand, kunt u het mechanisme deblokkeren door de molen ondersteboven te houden en de knop voor het regelen van de korrelgrootte op de meest ruwe stand in te stellen. Draai aan de molen totdat de geblokkeerde korrels vrijkomen en stel vervolgens de gewenste korrelgrootte in.

Afmetingen:

  • Hoogte: 18 cm.
  • Diameter: 5 cm.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen