Bredemeijer Theepot Jang Gietijzer Zwart 1.1L

€47,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro

De Bredemeijer Jang vertegenwoordigt het traditionele Japanse model van een gietijzeren theepot. De hoge kwaliteit gietijzer met een geëmailleerde binnenkant zorgt ervoor dat uw thee lang warm blijft en zijn smaak behoudt. Als u uw thee nog langer warm wilt houden, dan biedt het bijpassende theelichtje een uitstekende oplossing. Om de set compleet te maken, zijn er ook bijpassende kopjes en een onderzetter beschikbaar. De Jang is verkrijgbaar in inhoudsmaten van 0,8 en 1,1 liter. Deze specifieke theepot heeft een inhoud van 1,1 liter en is geschikt voor 5-6 kopjes thee (waarbij een gemiddelde kop thee 200 ml bevat). De theepot wordt geleverd inclusief een RVS theefilter.

Voordelen van de Asia® theepotten:

  • Hoogwaardige kwaliteit gietijzer voor langdurige warmte van uw thee.
  • Geëmailleerde binnenzijde ter voorkoming van roest.
  • Speciaal ontworpen tuit om te schenken zonder te druppelen.
  • Inclusief fijnmazig RVS theefilter.

Onderhoudstips voor het eerste gebruik:

  • Was de theepot met warm water en zeep en droog deze af met een schone theedoek.
  • Spoel de theepot voor het zetten van thee om met kokend water.

Reinigen:

  • De binnenkant van deze theepotten is geëmailleerd en kan worden gereinigd met een zachte doek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Eventuele donkere vlekjes aan de binnenkant van de theepot worden veroorzaakt door theeaanslag en hebben geen invloed op uw gezondheid. Na verloop van tijd wordt de binnenkant volledig donkerbruin, wat de smaak van de thee ten goede komt.

Roest:

  • Het kan voorkomen dat gietijzeren theepotten gaan roesten, meestal rond het deksel en de tuit. Als u roestvorming wilt voorkomen, kunt u de buitenkant en de rand van de theepot lichtjes inwrijven met bijvoorbeeld (olijf)olie met een licht geoliede doek. Gebruik geen olie aan de binnenkant van de theepot. U kunt de theepot zonder deksel opbergen om roest te voorkomen, of plaats een stukje papier tussen het deksel en de theepot.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen