Magimix IJsmachine Gelato Expert

€649,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend

De Magimix Gelato Expert is een zelfvriezende ijsmachine met een moderne kunststof behuizing. Deze geavanceerde machine bevat twee ijskommen, elk met een capaciteit van 2 liter, en wordt bediend met behulp van vijf knoppen die zorgvuldig zijn ontworpen voor gebruiksgemak. Met een krachtige motor van 180 W kunt u in slechts ongeveer 30 minuten heerlijk zacht ijs, schepijs of verfrissende granité bereiden. Met een afmeting van 26 x 29 x 37 cm past deze machine gemakkelijk in uw keuken.

De Magimix Gelato Expert is uw eigen ijsfabriek zonder de noodzaak van een vriezer. Dankzij de ingebouwde koelunit kunt u snel en moeiteloos vers ijs van professionele kwaliteit maken. De machine wordt geleverd met twee ijskommen: één vast en één afneembaar. Elke kom wordt geleverd met een bijpassende roerstaaf, waardoor u na één bereiding direct met een volgende kunt beginnen. De transparante deksel maakt het gemakkelijk om het ijsbereidingsproces te volgen. Bovendien kunt u tijdens het proces extra ingrediënten zoals noten of chocolade toevoegen.

Met vijf afzonderlijke knoppen voor het roerblad en de koelunit en drie ijsbereidingsinstellingen (softijs, schepijs en granité) kunt u de machine naar uw wensen aanpassen. De krachtige motor van 180 W zorgt voor snel en efficiënt ijs maken.

De ijsmachine wordt geleverd met handige accessoires, waaronder een spatel, maatbeker en een receptenboekje met diverse suggesties voor gebruik.

Na gebruik kunt u de ijskommen eenvoudig reinigen met warm water en afwasmiddel. De behuizing kan worden afgenomen met een vochtige doek.

Specificaties:

  • Breedte: 29 cm
  • Hoogte: 37 cm
  • Lengte: 26 cm
  • Materiaal: Kunststof & RVS
  • Inhoud: 2 liter
  • Vermogen: 180 W
  • Reiniging: Handafwas
0 sterren op basis van 0 beoordelingen