Lampe Berger Navulling Elixir Tonka 1Liter

€29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden . Gratis verzending vanaf 25 euro.

Elixir Tonka onthult een nieuwe, sensuele kracht met subtiele geroosterde tonkabonen en zachte vanillenoten. De toevoeging van cederhout geeft het een natuurlijk elegante structuur, terwijl de delicate jasmijnbloesem zich vermengt met cognactonen, wat resulteert in zachte en mysterieuze accenten. Deze gevarieerde en tegelijkertijd subtiel samengestelde elementen creëren een ongelooflijk verleidelijk aroma met een onweerstaanbare diepte in lagen.

Het gebruik van de Lampe Berger Navulling biedt niet alleen een aangename geur voor uw interieur, maar heeft ook talloze voordelen voor uw welzijn en gezondheid. Het systeem van de Lampe Berger zuivert en reinigt de lucht in uw huis van onaangename geuren en verontreinigende stoffen, waardoor de kwaliteit van de lucht in uw huis verbetert. Dit is vooral handig in situaties waarin u wilt ontspannen en een gezonde leefomgeving wilt creëren, zoals in uw woonkamer of slaapkamer. Bovendien kan de Lampe Berger Navulling ook helpen bij het elimineren van onaangename geuren, zoals kookgeuren en rookgeuren, waardoor uw huis altijd fris ruikt. Wat erg bijzonder is aan de Lampe Berger geurolie is het feit dat het een van de enige branders op de markt zijn die de kwaliteit van de binnenlucht niet aantasten. De geurolie in de branders van van Lampe Berger stoten geen VOC, fijn stof, benzeen, formaldehyde of acetaldehyde uit.

De navulling heeft een inhoud van 1 liter. Over het algemeen wordt aangenomen dat een 1 liter navulling van Lampe Berger ongeveer 40 uur lang kan worden gebruikt voordat deze op is. Maar dit is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer, de frequentie van gebruik en de intensiteit van de geur die wordt verspreid.

Vul uw Lampe Berger brander met dit heerlijke huisparfum, Elixir Tonka, opgebouwd uit de volgende noten:

  • Topnoten: Citroen, Dropachtige noten
  • Hartnoten: Jasmijn, Koffie
  • Basisnoten: Tabak, Vanille, Tonka bonen

De topnoten vervliegen het snelst, dan volgen de hartnoten en de basisnoten blijven het langst hangen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen