Scanpan Koekenpannen - Classic Inductie - 20 + 26 cm

€187,90 €169,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)
Levertijd: Besteld op werkdagen voor 15:00 uur? Dezelfde dag verzonden.

 

De Classic koekenpan zijn voorzien van de beroemde SCANPAN antiaanbaklaag die vetvrij bakken mogelijk maakt. Het handvat van de pan is bevestigd met behulp van een gepatenteerd vergrendelingssysteem dat geen schroeven of klinknagels gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het handvat na verloop van tijd niet losraakt.

Classic-serie is het originele, tijdloze SCANPAN-assortiment. Ontworpen voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Classic is je garantie voor succes in de keuken!

Romantische landelijke keuken of een minimalistische glans? Wat je persoonlijke keukenstijl ook is, Classic past perfect bij de keukenontwerp trends van vandaag en de toekomst.

De uitgegoten basis van de serie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor de potten en pannen uitstekende kook- en bakeigenschappen hebben. En de unieke antiaanbaklaag maakt zowel koken als schoonmaken een plezier.

 

TIP! Ook ovenbestendig tot 260 graden.

Geschikt voor alle warmtebronnen (inclusief inductie)

Wij adviseren om je pannen altijd met de hand af te wassen. Ook als de pan volgens de leverancier vaatwasmachinebestendig is.

 

Afmetingen:
20 cm koekenpan: 20,5cm breed. 3,9cm hoog. 36,5cm diep
26 cm koekenpan: 26,5cm breed, 3,9cm hoog, 45cm diep

 

  • Let Op: Snelle temperatuurwisselingen zijn een van de grootste vijanden van je pannen en kunnen elke pot of pan beschadigen, met of zonder antiaanbaklaag. Vooral pannen van staal zijn kwetsbaar. Het metaal kan kromtrekken en ongelijkmatig worden. Denk maar aan het krakende geluid dat een stalen spoelbak maakt als je er kokend water op giet - hetzelfde principe geldt hier.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen