Scanpan Grillpan - IQ - 27x27 cm

€139,00 €104,25
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Scanpan IQ is tot in het kleinste detail doordacht en getest. Dit zorgt voor een serie met functioneel keukengerei, waarmee je met veel plezier in de keuken kunt werken. De IQ serie heeft meerdere geniale details. De hele serie is uitgerust met de gepatenteerde Stratanium anti-aanbaklaag.
Dankzij de unieke giettechniek zijn de inductiebodem en de aluminiumkern gecombineerd, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling bij koken en bakken. De IQ serie is ovenbestendig tot wel 260°C.

De Stratanium antikleef laag
Met de introductie van de nieuwe Stratanium-coating overschrijdt SCANPAN opnieuw de grenzen van wat een antikleefoppervlak kan doen. Het bedrijf is erin geslaagd om een ​​oppervlaktecoating te ontwikkelen die antikleefeigenschappen, duurzaamheid en unieke frituureigenschappen combineert.

Met Stratanium hoef je bijvoorbeeld geen vet meer te gebruiken om te braden, zelfs niet om de juiste frituurkorst te krijgen. Dit betekent dat Stratanium niet alleen bijdraagt ​​aan een gezondere levensstijl, maar ook dat je je gerechten als een professional kunt bakken.

Tijdens het grondige ontwikkelingsproces dat meer dan twee jaar heeft geduurd, is de Stratanium-coating onderworpen aan een uitgebreide test. Deze hebben bewezen dat er drie goede redenen zijn waarom je een antikleefpan of pan met een Stratanium-coating zou moeten kiezen:

  • De frituureigenschappen zijn uitstekend en je vlees zal perfect gebruind zijn.
  • Je kunt voedsel bakken zonder dat je vetten nodig hebt, wat betekent gezonder eten.
  • Zowel kracht als voedselafgifte zijn ten minste 30% verbeterd ten opzichte van de beste niet-klevende coatings op de markt tot nu toe.

Geschikt voor de vaatwasser, maar gelieve met de hand af te wassen.

 

  • Materiaal pan basis is Aluminium
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Ovenbestendig tot wel 260°C
  • Garantie 10 jaar
  • Handafwas aanbevolen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen