Sage the Bakery Boss™ Keukenmachine

€499,00 €479,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Besteld op werkdagen voor 15:00 uur? Dezelfde dag verzonden.

Kijk toe terwijl deze krachtige mixer al het harde werk voor u doet. De Bakery Boss™ maakt dezelfde planetaire mengbeweging als commerciële mixers. De menginrichting draait rechtsom en de brede opzetstukken draaien met een wijde beweging linksom om de hele kom te bestrijken.
MIXER VAN COMMERCIËLE KWALITEIT
De Bakery Boss™ maakt dezelfde planetaire mengbeweging die in commerciële bakkerijen en patisserieën wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de kom volledig wordt bestreken voor een professioneel resultaat.

DUBBELZIJDIGE SPATELGARDE
Laat die spatel maar in de lade liggen. De flexibele rand van deze revolutionaire garde veegt bij elke draaibeweging over de zijkanten en bodem van de kom . Zo hoeft u 60%* minder lang te mixen en is afwassen kinderspel. *In vergelijking met eerdere modellen.

KRACHTIGE MOTOR EN 12 SNELHEDEN
Dankzij de combinatie van een krachtige motor van 1200 watt, 100% metalen tandwielen en 12 snelheden is de Bakery Boss™ ook zwaar deeg en beslag de baas, zelfs als ze lange tijd moeten worden gemixt.

TIMER VOOR NAUWKEURIGE RESULTATEN
Stel een mixtijd in op de ingebouwde timer van de Bakery Boss™ zodat de mixer automatisch op het juiste moment stopt. U zult nooit meer te lang doorkneden.

EXTRA MENGKOM
Naast de glazen mengkom van 4,7 liter wordt de Bakery Boss™ geleverd met een tweede mengkom van 3,8 liter van gepolijst roestvrij staal, om kleinere hoeveelheden beter te mixen.

MIXERLAMPJE
Voor perfecte mixresultaten is het essentieel de veranderingen in kleur en textuur goed te kunnen zien. De Bakery Boss™ heeft een lampje dat de binnenkant van de kom verlicht zodat u uw mengsel perfect in de gaten kunt houden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen