Peugeot Rode Wijnglas Esprit Merlot 40cl - 4 Stuks

€35,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf 25 euro

 

Rode wijnglas, geschikt voor eerder jonge Bordeaux wijnen, o.a. de Merlot, Cabernet, Rioja, Tempranillo, maar ook Spaanse, Chileense en Californische rode wijnen

Elegant, efficiënt en functioneel: deze collectie glazen van Peugeot heeft alle kwaliteiten voor een perfecte degustatie.
De vormgeving van de glazen voldoet aan zeer technische eisen, en zorgt ervoor dat iedereen maximaal de geur- en smaakeigenschappen van wijn kan ontdekken en snel kan leren om alle zintuigen actief te betrekken bij het proeven en beoordelen van wijnen.
Met een lichte beweging van de pols draait de wijn soepel rond in het glas, dankzij de enigszins hoekige vorm van de buik en de omvang van de kelk. De aroma’s komen snel vrij, de wijn geeft zijn geheimen prijs en ontwikkelt subtiele, vluchtige geuren waar de wijnproever ten volle van kan genieten.
Mondgeblazen volgens eeuwenoude tradities, onderscheiden deze glazen zich door hun elegante, verfijnde design. Dit uit zich in de delicate rand van het glas die bij contact met de lippen nauwelijks voelbaar is, en in de kegelvormige voet met ranke steel.
Door hun praktische afmetingen zijn ze gemakkelijk op te bergen en kunnen ze in de vaatwasmachine.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen