Le Creuset Le Creuset Marmite - 4,1L - 26cm Deep Teal

€269,00 €215,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

De braadpan van Le Creuset is afkomstig uit de Marmite serie: de nieuwste lijn van Le Creuset! Uiteraard is deze nieuwe lijn kwalitatief net zo hoogwaardig als de andere lijnen (zoals Signature en Tradition).

De Marmite braadpannen zijn voorzien van een binnenzijde welke gemaakt is van hoogwaardig, tweelaags emaille. Hierdoor is de pan zeer goed bestand tegen vlekken, krassen en stoten. Daarnaast heeft Le Creuset de Marmite pannen voorzien van extra brede en luxe handgrepen, waarmee je zelfs met ovenwanten aan de pan goed beet kan pakken. Het zware gietijzeren deksel sluit de pan volledig hermetisch af zodat er geen smaken en geuren zullen vervliegen!

De Marmite lijn is geschikt voor iedere warmtebron, inclusief inductie. Zorg ervoor dat je de pan langzaam op laat warmen.

Le Creuset maakt al sinds 1925 geëmailleerde gietijzeren pannen van uitzonderlijke kwaliteit. Gietijzer is zeer duurzaam en energiebesparend materiaal omdat het de warmte langdurig behoudt en 100% herbruikbaar is. Tevens zorgt het voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en een optimaal behoud van voedingsstoffen.

Geen enkele pan is hetzelfde; ieder onderdeel komt uit een éénmalig gebruikte mal en iedere stap van het productieproces wordt nauwkeurig met de hand gecontroleerd. Le Creuset geeft dan ook een levenslange garantie op haar gietijzeren producten. De braadpan heeft een diameter van 26cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen