De Buyer Hapjespan - Mineral B - 32cm

€108,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend

 

Met de De Buyer Mineral B hapjespan bereid je de meest heerlijke gerechten! Deze pan is gemaakt van plaatstaal en heeft een natuurlijke anti-aanbaklaag die na verloop van tijd en gebruik ontstaat. Dit betekent dat je gezonder kunt koken zonder olie of boter te gebruiken, en je gerechten gemakkelijk loskomen van de pan.

De pan heeft een diameter van 32 cm en is voorzien van een handige en stevige handgreep die comfortabel in de hand ligt en zorgt voor een veilige grip. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en heeft een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor zijn je gerechten snel en gelijkmatig gaar.

De pan is voorzien van een stevige handgreep die comfortabel in de hand ligt en zorgt voor een veilige grip. De pan is behandeld met een speciale bijenwas coating die roestvorming voorkomt en de pan beschermt tegen krassen en beschadigingen. Deze pan is een investering voor de lange termijn en zal je vele jaren van kookplezier bieden.

De Mineral B-collectie van De Buyer staat bekend om zijn duurzaamheid en hoge kwaliteit. Deze hapjespan is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het wordt aanbevolen om de pan met de hand af te wassen en regelmatig in te wrijven met een beetje olie om de anti-aanbaklaag te behouden.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen