Brabantia Bo Touch Bin afvalemmer 2 x 30 liter

€229,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend
  • Soft Touch' open- en sluitsysteem - opent stil bij de lichtste aanraking
  • Grote opening - makkelijk weggooien zonder knoeien
  • Anti-slip bodem - beschermt de vloer en houdt de afvalemmer op zijn plaats
  • 2 uitneembare kunststof binnenemmers – simpel schoonmaken
  • Geïntegreerde handgrepen - makkelijk te verplaatsen
  • Ruimtebesparend - past strak tegen een wand of in een hoekje
  • Ideale hoogte - beter voor je rug
  • 10 jaar garantie en service

 

Ontdek de modieuze Brabantia Bo Touch Bin Prullenbak - 2 x 30 l, een stijlvolle en handige prullenbak waarmee je met gemak je afval scheidt. Dankzij twee losse binnenemmers van 30 liter kan Bo 2 soorten afval aan. Bo past perfect tegen de muur en is erg stabiel. De deksel is makkelijk en licht te bedienen en sluit met de zachtste aanraking, dankzij het Soft Touch' open- en sluitsysteem.

Let op: De Brabantia Bo Touch Bin bevat twee binnenemmers van maar liefst 30 liter. Hierdoor biedt deze prullenbak voldoende ruimte voor afval van een groot gezin. Deze Brabantia prullenbak wordt geleverd inclusief een proefverpakking van afvalzakken.

De Bo Touch Bin Prullenbak bevat: 

  • 2 uitneembare binnenemmers van 30 liter
  • Proefverpakking Brabantia PerfectFit afvalzakken (code O)

Brabantia is vastberaden op weg om al haar ontwerpen 100% circulair te maken. Deze prullenbak helpt je niet alleen bij het organiseren en scheiden van je afval, maar is ook aardig duurzaam van zichzelf. Deze knappe kanjer heeft namelijk een Bronzen Cradle-to-Cradle® certificering. Hij voldoet aan strenge eisen voor het (her)gebruik van materialen, hernieuwbare energie, watermanagement en sociale rechtvaardigheid. Hoe mooi is dat?

Houd je van design? De Brabantia Bo prullenbak is een prachtige aanvulling voor je interieur. Je kunt kiezen voor een Brabantia Bo pedaalemmer, een Brabantia Bo Touch Bin of een kleine Brabantia Bo voor in de badkamer of het toilet. Daarnaast is de Bo een fantastische oplossing voor het scheiden van je afval. Kies hiervoor voor meerdere bakken. Opgeruimd en netjes!

Sinds de oprichting in 1919 is Brabantia uitgegroeid tot het wereldwijd geliefde ‘huis-merk’ van nu. Brabantia staat bekend om producten die mooi en handig zijn, waardoor dagelijkse klusjes veranderen in geliefde rituelen. Brabantia biedt een breed scala aan producten; van prullenbakken, droogmolens en strijkplanken tot wasmanden, voorraadbussen, kookgerei en badkameraccessoires. Stijlvolle, goed gemaakte producten, die zijn ontworpen voor recycling. Zo kun je er zo lang van genieten als je wilt – maar hoef je je ook niet schuldig te voelen als je ze wegdoet. Dat is ‘Designed for living’.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen