BergHoff. Outdoor tafel BBQ wit

€199,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Tafelbarbecue van het merk BergHOFF.

Deze barbecue is echt perfect voor een kleinere tuin of zelfs op het balkon of natuurlijk bij een heerlijk barbecuefeestje met vrienden. Het is natuurlijk wel heel zielig dat er altijd één persoon verscholen staat achter de barbecue. Door zijn compacte vormgeving kun je deze barbecue eenvoudig op de tafel tussen de gasten zetten en dit staat ook nog eens heel leuk. Iedereen kan dan zijn eigen eten garen en iedereen is er zo echt bij!

De barbecue is snel klaar voor gebruik door de instelbare luchtstroom. Dit is ook perfect voor een heerlijke barbecue in de natuur. De barbecue heeft namelijk een siliconen draagriem waardoor deze makkelijk mee te nemen is.

De barbecue heeft een basis van carbonstaal. Hierin vindt u de vuurkorf waarin u het houtskoolrooster plaatst. De barbecue kunt u plaatsen op het kurken deksel. Deze is te gebruiken als onderzetter voor de barbecue. Door de barbecue te draaien op deze onderzetter kunt u ook de luchtstroom instellen. Zodra de kooltjes klaar zijn voor gebruik kunt u vervolgens het grillrooster eenvoudig plaatsen met de meegeleverde grid lifter, zo verbrand u in ieder geval niet uw handen! Nu is de barbecue klaar voor gebruik! Als u klaar bent en de barbecue is afgekoeld, kunt u de vuurkorf legen, het deksel erop doen en de draagriem erom. U kunt deze dan weer gemakkelijk meenemen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen