Maison Berger Autoparfum Prisme Terre Sauvage

€16,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Onbekend

 

Installeer deze geurverspreider in uw auto en waan u in een frisse en bosachtige omgeving als u met de wagen onderweg bent.

 

Het cirkelvormige ontwerp van deze Prisme Terre Sauvage-autodiffuser is tegenwoordig een grote klassieker van Maison Berger Paris. Dit object, dat geconcipieerd is rond geometrie, straalt allure uit en is voorzien van meerdere concentrische gemetalliseerde spaken die zich in al hun facetten ontvouwen. De glanzend zwarte afwerking maakt het geheel af en geeft uw voertuig extra cachet op een stijlvolle manier. En dan is er dat ultieme vleugje luxe: de magnetische opening zorgt ervoor dat u gemakkelijk de navulling van de Terre Sauvage-geur, die is inbegrepen in de verpakking, kunt plaatsen. Parfumeer het interieur van uw wagen in stijl met deze autodiffuser Prisme Terre Sauvage en ervaar ongekende geursensaties. Ontdek de pittige noten van citroen die ook de groene frisheid van tomatenbladeren oproepen, geaccentueerd door de leerachtige geur van witte berk op een houtachtige achtergrond. Een krachtige en verrassende geur die zich in al zijn complexiteit openbaart, zelfs bij een lage intensiteit. Deze autodiffuser is niet alleen nuttig en praktisch, maar zal ook erg op prijs worden gesteld door uw dierbaren als u hen dit als geschenk geeft!

 

  • De verspreidingstijd van een keramische navulling is ca. 4 weken.

 

Terre Sauvage

Een geur die tegelijkertijd krachtig, overweldigend en luchtig is, met geuren van tomatenbladeren die op de topnootjes wrijven met grapefruit en citrusvruchten. Patchouli en wit berkenhout onderstrepen een avontuurlijk temperament, terwijl eikenmos een mannelijke sensualiteit uitstraalt.

TOPNOTEN: Linde, grapefruit, notities van reinheid
HARTNOTEN: Tomatenbladeren
BASISNOTEN: Aardse Patchouli, Eikenmos, Witte Berk
0 sterren op basis van 0 beoordelingen